Guardian o Modriću: ‘Hrvatska je odbila pasti, a Modrić je i dalje veličanstven, neviđeno talentiran nogometaš’

modrić
epa09294096 Luka Modric in action during the UEFA EURO 2020 group D preliminary round soccer match between Croatia and Scotland in Glasgow, Britain, 22 June 2021. EPA/Lee Smith / POOL (RESTRICTIONS: For editorial news reporting purposes only. Images must appear as still images and must not emulate match action video footage. Photographs published in online publications shall have an interval of at least 20 seconds between the posting.)

Hrvatska je na Hampden Parku pobijedila Škotsku 3:1 te je uz pomoć Engleske u osminu finala otišla kao drugoplasirana iz skupine D.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Modrić, mozak Hrvatske, začarao je i zbunio Škote”, naslov je teksta na Guardianu.

“Dojam je kako je noć bila suđena Luki Modriću. Puno prije kraja utakmice bilo je jasno da je ta potrošena, kako je nazivaju, Hrvatska odbila pasti, a da je Modrić i dalje veličanstven, neviđeno talentiran nogometaš. Kažu da mnogi teže savršenstvu, ali rijetki ga dostignu. Modrić je opet pokazao da definitivno spada u onu drugu skupinu. Možda ima 35 godina, ali Realova veznjaka hrvatski izbornik ne naziva bez veze mozgom svoje momčadi”, piše Guardian u komentaru utakmice.

“Ispadanje s Eura sigurno će boljeti Škote, ali rezultat je bio potpuno realan u noći kad je Hampden Park bio osvijetljen posebnim talentom koji je sposoban očarati neutralne gledatelje i u jednakoj mjeri začarati protivnika. Gilmour je velika nada škotskog nogometa, ali teško je vjerovati da bi on sam mogao napraviti nekakvu prevagu protiv ovakvog protivnika”, zaključuje se u tekstu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.