Guardiola nakon derbija: Nismo prijatelji, ali ga poštujem

guardiola
Foto: fah

Jučer su Manchester City i Liverpool odigrali spektakularnu utakmicu koja je na kraju završila 2:2 i tako nastavili iznimno neizvjesnu utrku za naslov prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Trener Liverpoola Jurgen Klopp nakon susreta ističe kako mogu živjeti s ovakvim rezultatom:

– Mogli smo bolje reagirati na puno mjesta, ali mogu reći kako smo bili jako dobri. Intenzitet je bio stvarno lud, ali bilo je zabavno i sviđa mi se. Na kraju, ovo je bila dobra utakmica i mislim da možemo biti zadovoljni rezultatom.

– Po meni, potpuno zaslužen remi, još sedam utakmica za obje momčadi i definitivno nećemo stati u utrci za naslov. Benfica, pa opet City u FA kupu, pa ćemo vidjeti kako će ovo završiti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pohvale Kloppu

S druge strane trener Manchester Cityja Pep Guardiola ističe kako do kraja moraju sve pobijediti ako žele naslov:

– Bili smo jako dobri, ponosan sam na svoj tim. Sada imamo još sedam utakmica i moramo ih sve pobijediti do kraja ili smo gotovi. Ne znam što će se dogoditi ako osvojimo Premier ligu, ali ovdje sam petu sezonu te je i dalje želim osvojiti.

Guardiola je nahvalio Kloppa:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– On me čini boljim trenerom, njegove momčadi su uvijek agresivne i napadački. To pokušavam imitirati i kod svojih igrača. Mi nismo prijatelji, ne večeramo skupa, imam njegov broj telefona, ali ga ne zovem. Ipak, pun sam poštovanja prema njemu i on to zna. Iduću subotu ga želim pobijediti i on to zna također, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.