Gvardiol i HNS reagirali nakon što je dječaku nestao dres: Više neće plakati

Zagreb, 18.3.2024 - Predstavljanje novog dresa nogometne reprezentacije. Na slici Joško Gvardiol. Foto Hina/ Dario GRZELJ/ dag

Nakon što se vijest da je dječak izgubio dres omiljenog nogometaša Joška Gvardiola proširila internetom, Hrvatski nogometni savez aktivirao se kako bi ispravio nepravdu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dječak je na predstavljanju novih dresova dobio potpis Joška Gvardiola, a kasnije je u pokušaju da dobije još jedan potpis igrača izgubio taj isti dres te se jako ražalostio.

Predsjednik HNS-a Marijan Kustić nakon što je pročitao tekst o suzama zbog izgubljenog dresa obećao i upoznavanje s Joškom Gvardiolom, koji je dječakov idol.

> Novi dresovi podigli prašinu: Nekima odličan, drugima ‘nije nešto’

Na Facebook grupi “Dubrava – Moj kvart” zatražili su da osoba koja je dobila dres isti vrati prvotnom vlasniku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Ne možete zamisliti koliko jedno dijete, koje je tek napunilo deset godina, suza može proliti”, napisao je korisnik u objavi.

Podsjetimo, Bruno Petković, Joško Gvardiol, Ivan Perišić i Marcelo Brozović i drugi reprezentativci razveselili su navijače u City Centru One East u Zagrebu u kojem su priredili pravi spektakl.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.