Hajduk će imati veliku podršku na Maksimiru, navijači Dinama više koncentrirani na utorak i susret u Milanu protiv Atalante!

Foto: fah

Večeras od 18 sati na rasporedu je najveći hrvatski derbi. Na Maksimiru igraju Dinamo i Hajduk. U ovom trenutku Dinamo ima četiri boda prednosti ispred Hajduka i utakmicu manje, u slučaju pobjede plavi bi prvom konkurentu pobjegli na sedam bodova razlike, odnosno potencijalnih deset. Takav rasplet derbija vjerojatno bi označio i kraj neizvjesnosti u HNL-u kad je borba za naslov u pitanju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bez obzira na bodovnu prednost Dinama ispred Hajduka navijači splitskog kluba bit će u velikom broju prisutni na Maksimiru. Naime, očekuje se oko 1500 pripadnika Torcide. Prema nekim procjenama na Maksimiru bi trebalo biti između 12 000 i 15 000 gledatelja, dojam je kako je Dinamo sve snage, ili barem većinu njih, koncentrirao na važnu utakmicu u Milanu u utorak, protiv Atalante u sklopu 5. kola Lige prvaka.  Očekuje se da će Modri u Milanu imati veliku potporu navijača, tako da je ovaj derbi ipak na neki način, barem kad je Dinamo u pitanju, pao u drugi plan. Naime, za utakmicu na San Siru u utorak između Atalante i Dinama, zagrebački je klub dobio četiri tisuće ulaznica po cijeni od 300 kuna i “nestale” su za manje od tri sata.

Naravno, kako je utakmica između Dinama i Hajduka utakmica tzv. visokog rizika tako će se i osiguranje postaviti, policija će budno paziti da nešto ne krene u krivom smjeru. Ne bi to trebalo nikome u godini novih velikih uspjeha hrvatskog nogometa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.