Sjeverna Irska imala dosta sreće prilikom ždrijeba, no, izbornik BiH, Prosinečki, tvrdi: ”Dobro smo prošli”

prosinečki
Foto: fah

Kako smo već pisali nogometna reprezentacija Sjeverne Irske imala je dosta sreće u ždrijebu dokvalifikacija za Europsko nogometno prvenstvo. Naime, Sjeverna Irska igrat će protiv ”dezorijentirane” reprezentacije BiH, koja uglavnom sve važnije utakmice igra u Zenici, na stadionu Bilino Polje. Na koliko se to velikih natjecanja plasirala nogometna reprezentacija BiH? Nije ih bilo na Euru 2016., na SP-u 2018., ….da ne nabrajamo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ako Sjeverna Irska prođe Bosnu i Hercegovinu igrat će protiv pobjednika utakmice između Slovačke i Irske. Slovačku je Hrvatska pobijedila u dvije utakmice gol razlikom čak 7:1. No, to je Hrvatska, svjetski doprvak.

Podsjetimo, plasman na Europsko prvenstvo ostvarilo je 20 reprezentacija, među njima je i reprezentacija Hrvatske, ostale četiri dobit ćemo kroz dodatne kvalifikacije Lige nacija i to u ožujku.

Izbornik Bosne i Hercegovine, koja u kvalifikacijama nije uspjela biti ni ispred Finske, Robert Prosinečki, smatra drugačije. Naime, on tvrdi kako je njegova momčad imala dosta sreće kad je ždrijeb u pitanju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Dobro smo prošli u ždrijebu jer ćemo u slučaju da prođemo Sjevernu Irsku ponovo igrati kod kuće. Protivnike smo znali i prije i dobra stvar za nas je što imamo priliku obje utakmice dokvalifikacija igrati pred našim navijačima”, kazao je bivši hrvatski reprezentativac, aktualni izbornik BiH, Robert Prosinečki.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.