Hajduk je još jednom poražen u derbiju, no glavno je da ima ‘glavu i rep’

Foto: fah

Hajduk je poražen u derbiju protiv Osijeka na Poljudu 2:1, dakle, u Hajduku, usprkos ”euforiji koja trese Split”, ništa novo, i dalje ih Osijek pobjeđuje, a zahvaljujući tim bodovima Osječani su prvi na ljestvici nakon dva kola, a Hajduk je osmi sa samo jednim osvojenim bodom. Ipak porazu unatoč glavno je da Hajduk ima i glavu i rep, o nogama, rukama i očima nitko ništa nije govorio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

”Malo sam bez riječi zato što sam tužan. Gorak je okus nakon ovakvog poraza. Kontrolirali smo veći dio utakmice, pogotovo u prvom poluvremenu. Oscilacije se dogode u svakoj utakmici, pa se to tako dogodilo i u ovoj, ali općenito mislim da smo kontrolirali susret. Svi smo tužni u svlačionici. Bilo je super, poveli smo, ali primili smo brzo izjednačujući gol. Nismo trebali, tu se vidjelo da momčadi malo nedostaje iskustva, još smo mladi. Međutim, ponosan sam na ove momke. Pokazali smo da ovaj Hajduk ima i glavu i rep te da će rasti iz utakmice u utakmicu. Ne može uvijek sve biti med i mlijeko”, rekao je nakon poraza veznjak Hajduka Filip Krovinović te je dodao:

”Fokus je već na utakmici koja nas čeka u četvrtak, ovo moramo zaboraviti i analizirati gdje smo griješili.”

Navijači su Hajdukovce usprkos poraza ispratili pljeskom…?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

”Hvala im još jednom na prekrasnoj podršci. Opet je došao velik broj navijača, to nam je dalo dodatan vjetar u leđa. Malo sam bez riječi jer smo izgubili na glup način, ali vrijeme ne možemo vratiti, idemo dalje. Moramo u svlačionici popričati o tim nekim sitnicama koje momčadi mogu puno donijeti tijekom prvenstva. Tek smo krenuli, ovo je bila tek druga utakmica. Idemo dalje, čeka nas uzvrat protiv Tobola”, poručio je Krovinović, prenosi Slobodna Dalmacija, koja je vjerno na strani Hajduka kao ”narodnog kluba”, bez obzira koliko takav narodni klub imao uspjeha.

 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.