Hajduk pao na peto mjesto nakon novog šokantnog poraza, Tudor bez riječi samokritike: ”Svi prosipaju bodove, meni je krivo…”

Foto: fah

Nogometaši Hajduka doživjeli su još jedan šokantan poraz i opet su izgubili 3:2. Naime, Hajduk je izgubio derbi u Kranjčevićevoj ulici u Zagrebu protiv Lokomotive i to nakon što je vodio 2:0. Poraz je to koji je dodatno udaljio Hajduk od drugog mjesta, zapravo sad im visi i treće mjesto, a mogli bi ostati i bez Europe, ne samo bez kvalifikacija za Ligu prvaka koje priželjkuju od početka sezone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Šokantan poraz u sklopu 30. kola Prve hrvatske nogometne lige komentirao je trener Hajduka, Igor Tudor. Hajduk je pao na peto mjesto, dok su ”Lokosi” izbili na drugo.

“Utakmica je trebala biti gotova u prvom poluvremenu jer smo vodili 2:0 i imali tri mrtve šanse. Trebalo je biti 4:0 i završena utakmica. U drugom poluvremenu se Lokomotiva digla, bili su bolji, zabili gol. Čestitam im na pobjedi u jednoj interesantnoj utakmici, ali nažalost za nas izgubljenoj”, kazao je Tudor te je dodao ponešto o izlasku Jaira:

“Sigurno da je Jairo bitan za nas. Ušli su Brna i Jakoliš. Bez Eduoka, kojega nije bilo, smo bili malo limitirani naprijed, ali to je tako.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tudor je na kraju, a bez samokritike, zaključio kako je borba za 2. mjesto i dalje otvorena.

“Bit će otvoreno do samog kraja, imamo doma Rijeku i Osijek, to će biti bitno, ali treba pobijediti u sljedećoj utakmici Slaven Belupo. Svi prosipaju bodove, meni je krivo što nismo danas završili utakmicu u prvom poluvremenu, ali tako je kako je”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.