Hajduk potpisao ugovor s talentiranim 18-godišnjakom, Englezi su ga uvrstili među najbolje na svijetu

Foto: Robert Matić / hajduk.hr

U Hajduku nastavljaju sa strategijom za koju mnogi tvrde da će biti pobjednička. Naime, dok se grčevito bore za Europu potpisuju ugovore s talentiranim mladićima iz svoje Akademije. Prije nekoliko mjeseci su potpisali Stipe Biuk i Marin Ljubičić te dvojica talentiranih golmana Karlo Sentić i Toni Silić, a konačno je došao red i na Ivana Ćubelića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Radi se o veznom nogometašu koji će početkom lipnja proslaviti svoj 18. rođendan, a ugovor je u pratnji roditelja potpisao do 2026. godine.

“Ivan Ćubelić veznjak je iznimnih kvaliteta koje pokazuje kroz kontinuirani napredak i svoj razvojni potencijal zbog kojeg je u aktualnoj sezoni priključen drugoj momčadi kako bi na taj način stekao iskustvo igranja na seniorskoj razini. Od 2013. godine neizostavan je član svih uzrasnih kategorija našeg Kluba, a ove godine sudjelovao je u osvajanju juniorskog naslova prvaka Hrvatske. Potpisivanjem ugovora s Ivanom nastavljamo sa strategijom koju smo započeli”, kazao je sportski direktor Hajduka Mindaugas Nikoličius.

Spomenimo kako Čubelić može igrati na svim pozicijama u veznom redu, a prošle ga je jeseni engleski Guardian uvrstio među 60 najvećih talenata svjetskog nogometa, inače je redoviti član mlađih uzrasnih kategorija hrvatske reprezentacije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Hvala svima u Klubu koji su me do sada podržavali i koji vjeruju u mene, kao i svim trenerima koji su sudjelovali u mom razvoju te mojim suigračima. Želim se zahvaliti i svojoj obitelji koja mi je bila velika podrška i bez koje ovo sve ne bi bilo moguće, nama ovo predstavlja veliku čast. Godina u kojoj sam dobio priliku na seniorskom nivou i u kojoj sam sudjelovao u osvajanju juniorske titule za mene završava na najbolji mogući način. Potpis ugovora za Hajduk je vjerojatno jedan od najvećih trenutaka u životu za svakoga tko krene trenirati nogomet u Dalmaciji, a ja se upravo tako osjećam danas. Veći poticaj od ovoga ne postoji, ovo je motiv da još više zapnem i u budućnosti dokažem da sam zaslužio ovaj ugovor”, rekao je još Ćubelić nakon što je potpisao ugovor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.