Hajduk s dvije pobjede zakoračio u drugi dio sezone, Tudor poslao oštre poruke…

Foto: fah

Nogometaši Hajduka odlično su, sa dvije pobjede, startali u proljetni dio sezone Prve hrvatske nogometne lige, vrlo su blizu ostvarenju glavnog cilja sezone, odnosno plasmana u kvalifikacije za Ligu prvaka. Da bi to uspjeli ”Bili” moraju biti najmanje drugi na kraju prvenstva.  Kako sada stvari stoje…

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, vratimo se sada uobičajenim, svakodnevnim stvarima koje se u Hajduku događaju od utakmice do utakmice…

Hajduk je, podsjetimo, stopirao odlazak, Darko Nejašmić ipak neće na posudbu u Ljubljanu, iako je Olimpija htjela Hajdukovog igrača, a i i sam igrač nije bio protiv takvog raspleta.

Što na sve kaže trener Hajduka, Igor Tudor? 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

‘Prvi put čujem, ali rekli su mi da je medijski dobro popraćeno. To tako i treba biti za svakog igrača Hajduka. Vrijedi da to tako bude. Rekao sam već, svi treneri ne vole mercato, jer nemaju mira u to doba. Za Nejašmića mogu ponoviti sve što sam već rekao prethodnih tjedana. Za mene je najbolji kao i svi ostali igrači.”

Je li Tudor stopirao odlazak Nejašmića u Olimpiju? Tudor je dao dvosmislen odgovor, tako da je teško iz njega zaključiti što se zapravo dogodilo.

Nakon Nejašmića novinare je zanimalo stanje u svlačionici Hajduka. Navodno postoje klanovi u svlačionici, a u medijima se spominje čak i jedna agencija gdje su navodno igrači pod virozom ili su išli na posudbu..

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tudor je za trenutak u šaljivom tonu kazao kako mora pitati liječnika u vezi te viroze, no, vrlo brzo je nastavio ozbiljno. Očito trener Hajduka ne želi sada, kada je blizu osnovnom cilju, dopustiti da njegovu momčad bilo kakve priče izbace iz kolosijeka.

Tudor je bio vrlo jasan:

”Svaki menadžer i menadžerčić brani svoje interese. Prvi put kada vidim takvo nešto, figurativno rečeno, zadavit ću sve koji će staviti osobne interese ispred Hajduka. Jako sam budan. I ja i Stanić i Kepčija, svi smo budni na te stvari, koje su se možda događale u prošlosti, ali više se neće događati.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

O čemu se zapravo radi i kakva je to agencija?

Naime, navodno je agencija koja se spominjala u kontekstu viroze i odlazaka agencija Nejasport. Drugim riječima, radi se o agenciji koju vodi otac hajdukovog veznog igrača, istim imenom i prezimenom kao i sam nogometaš – Darko Nejašmić. Uz Nejašmića pod paskom agencije Nejasport nalaze se još i Šego i Teklić, koji su ove zime otišli na posudbu, ali i Caktaš i Blagaić, koji su ovog tjedna imali virozu zajedno sa Nejašmićem.

Je li Tudor, s obzirom na izrečeno, pronašao lijek za virozu?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.