Hajdukovo novo talijansko pojačanje: ‘U Italiji sam skupio dosta iskustva, pokušat ću pomoći’

Foto: Snimka zaslona

Hajduk je na Rujevici uspio pobijediti Rijeku te je moguće da ove dvije momčadi do kraja vode uzbudljivu utrku za četvrto mjesto. Splićani se pokušavaju i pojačati, tako je 28-godišnji zadnji vezni iz Monze Marco Fossati, potpisao jučer posudbu za Hajduk do 30. lipnja ove godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, u mlađim je kategorijama spomenuti igrač igrao za divove talijanskog nogometa, točnije za Inter te Milan, a bio je također član mlađih uzrasnih kategorija reprezentacije Italije. Kad je u pitanju seniorska karijera igrao je za Latinu, Ascoli, Bari, Perugiu, Cagliari, Veronu i Monzu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

‘Marco je igrač koji posjeduje kvalitete koje će nam sigurno koristiti u ovom trenutku, a jedan od glavnih ciljeva je da nam pomogne u razvoju naših mladih veznih igrača. Svojim iskustvom, mirnoćom i liderskim osobinama će pojačati konkurenciju te donijeti dimenziju više našoj momčadi”, rekao je nakon uspješno obavljenog posla sportski direktor Bijelih, Mindaugas Nikoličius.

Nakon što je objavljen potpis na Poljudu je novo pojačanje Hajuka, dakle, Fossati, iznio svoje prve dojmove.

”Igrajući u Italiji skupio sam dosta iskustva, zato ću pokušati pomoći Hajduku i njegovim mladim igračima. Razgovarao s trenerom, čuo sam što on traži i očekuje od mene. Sviđa mi se njegova nogometna filozofija, došao sam u Hajduk jer mislim da zajedno možemo napraviti dobar posao ovdje. Čuo sam se i sa Stefanom Simićem koji mi je rekao sve najbolje o klubu. U Monzi sam redovito trenirao s momčadi, spreman sam i jedva čekam istrčati na teren”, kazao je Fossati koji će u Hajduku nositi dres s brojem četiri.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dakle, Fossati je peti posuđeni igrač na Poljudu, i to nakon Todorovića, Mujakića, Umuta i Kalinića, svima posudba ističe na kraju sezone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.