Hajduku utakmica bez gledatelja, Rijeci zatvorena sjeverna tribina

Split, 8.02.2020. Utakmica 21. kola Prve HNL Hajduk - Lokomotiva . Na slici Torcida. foto HINA/ Mario STRMOTIĆ/ ms

Disciplinski sudac Prve HNL Alan Klakočer ponovno je kaznio Hajduk zatvaranjem Poljuda, ovog puta zbog upotrebe pirotehnike na tribinama i neprimjerenog skandiranja navijača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Disciplinski sudac donio je odluke temeljem prijava za 30. kolo HNL-a, a najgore je prošao Hajduk, jer su navijači s istočne tribine između 29. i 73. minute zapalili 30-ak pirotehničkih sredstava, a jednu baklju i bljeskalicu su u 71. minuti ubacili na teren. Osim toga, u završnici prvog i početkom drugog poluvremena Torcida je neprimjereno skandirala, pa je zbog učestalih prekršaja splitski klub kažnjen s jednom prvenstvenom ili kup utakmicom bez gledatelja i novčanom kaznom od 10.000 kuna.

Hajduk u petak dočekuje Slaven, no imat će gledatelje jer kazna ne počinje dok ne istekne rok za žalbu od osam dana.

Rijeka je kažnjena igranjem jedne utakmice bez gledatelja na sjevernoj tribini Stadiona HNK Rijeka i novčanom kaznom od 10.000 kuna zbog neprimjerenog skandiranja manje grupe pripadnika navijačke skupine Armada na utakmici 30. kola HT Prve lige Slaven Belupo – Rijeka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Slaven Belupo mora platiti 5.000 kuna zbog momčadskog prekršaja. Kažnjen je i GNK Dinamo zbog upaljenih desetak pirotehničkih naprava od strane pripadnika navijačke skupine BBB na utakmici Gorica – Dinamo. GNK Dinamo kažnjen je novčanom kaznom u iznosu od 10.000 kuna, a HNK Gorica kao organizator utakmice iznosom od 6.000 kuna, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.