Hasi: Neću reći je li Rijeka bolja od Partizana, ali takva momčad nije za podcjenjivanje

Foto: Snimka zaslona

Trener Olympiakosa Besnik Hasi uoči utakmice četvrtog kola Lige prvaka protiv Rijeke u Pireju rekao je kako se europske utakmice ne mogu uspoređivati s prvenstvenim.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Koji bi me rezultat zadovoljio? Svaki rezultat bez primljenog gola bio bi dobar. Najvažnije je da kod kuće ne primimo gol, a s druge strane koliko god da damo, bit će dobro. Naravno, idemo na pobjedu”, kaže Hasi.

“Je li Rijeka bolja od Partizana? Neću vam to odgovoriti. Možete me to pitati nakon ove dvije utakmice”, dodao je.

“Riječani su protiv Salzburga pokazali da su u istoj formi kao i prošle sezone kada su osvojili prvenstvo. Kompaktna su momčad koja je dugo zajedno. Ne vjerujem da bi itko podcijenio takvu momčad”, zaključio je Hasi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.