Heroj Osijeka Ivušić: ‘Vratar je uvijek tu da nešto obrani’

Foto: RobiRi

U derbiju 11. kola Prve HNL Hajduk i Osijek su na Poljudu odigrali 1-1 (0-1). Osijek je bio bolji u prvom dijelu, a Splićani u drugom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U samoj završnici oba su sastava imala po veliku priliku za pobjedu, s tim da je Hajdukova bila daleko izglednija jer Jradi u posljednjim sekundama susreta nije iskoristio kazneni udarac, tj. vratar Osijeka Ivica Ivušić obranio je njegov pokušaj.

– Prvo poluvrijeme smo zaista odlično odigrali, radili smo na terenu baš ono što je od nas trener tražio na terenu. Ispunjavali smo sve dogovoreno, vodili 1:0 i mogli to vodstvo učiniti uvjerljivijim jer smo imali još nekoliko vrlo dobrih situacija za gol. Hajduk je u drugom dijelu napravio pritisak, uspio je izjednačiti, ali ne mogu reći da su nam nešto opasno prijetili kada je o šansama riječ. Naše su prilike, generalno govoreći, ipak bile bolje. No, ni ovako nije loše, svakome po bod nakon svega, rekao je Ivušić za službenu stranicu Osijeka te nastavio:

– Svi su se borili i nikomu se u tom smislu nema što prigovoriti. Jedanaestereac? Ne treba ništa zamjeriti mladom Belji, lopta ga je pogodila u ruku, nije stigao bolje reagirati. Srećom pa sam obranio taj „penal“ Jradiju koji baš ne puca često s bijele točke, pa ga i nisam nešto mogao ranije analizirati. Vratar je uvijek tu da nešto obrani, a svakako mi je drago da sam uspio sačuvati mrežu u toj situaciji, zaključio je vratar Osijeka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.