Hezonja zabio pet trica u pobjedi Barcelone nad Realom

U najzanimljivijem susretu 13. kola, košarkaške Eurolige košarkaši Barcelone na domaćem su parketu svladali Real Madrid 85:80. Ovom pobjedom barcelona je potvrdila prolaz među osam najboljih momčadi, a u redovima domaćih istaknuo se hrvatski reprezentativac Mario Hezonja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za 16 minuta kolko je proveo na parketu postigao je 15 koševa, a sve je zabio tricama koje je šutirao 5-6. Hezonja je bio i najbolji strijelac svoje momčadi, a Olesen i Lampe postigli su po 12. Ante Tomić zabio je osam koševa i upisao isto toliko koševa. Rudy Fernandez postigao je 20 koševa za Real.

U ostalim utakmicama skupine E, Maccabi Tel Aviv je pobjedio Galatasaray 81-72 dok je Panathinaikos kod kuće izgubio od Albe Berlin 66-68 .Kod Albe Marko Banić i Leon Radošević ubacili su po 4 koša. Crvena zvezda danas gostuje kod Žalgirisa.

Poredak:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

1. Barcelona 10-3 – u četvrtfinalu

2. Real Madrid 10-3 – u četvrtfinalu

3. Maccabi Tel Aviv 8-5

Tekst se nastavlja ispod oglasa

4. Alba Berlin 7-6

5. Panathinaikos 7-6

6. Žalgiris 4-8

Tekst se nastavlja ispod oglasa

7. Crvena zvezda 3-9

8. Galatasaray 2-11

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.