Hit na društvenim mrežama: Nogometaš Engleske pružio ruku za pozdrav, a svi suigrači ga ignorirali

Foto: Snimka zaslona

Kako smo već pisali reprezentacija Engleske, a u sklopu kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo, svladala je Albaniju 2:0. Englezi su posve očekivano bili bolji od Albanije te su tako potvrdili da su u odličnoj formi s obzirom na dvije pobjede iz prve dvije utakmice. Golove za goste iz Engleske u Tirani zabili su Harry Kane i Mason Mount.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najzanimljiviju situaciju vidjeli smo kod prvog gola gostiju kojeg je zabio Kane. Naime, nogometaši engleske reprezentacije čestitali su Kaneu zbog gola, a u centru pozornosti našao se Declan Rice koji je dignuo ruku kako bi “nabacio” nekom od suigrača, ali su ga svi redom ignorirali, naravno, smatra se kako to nije bilo namjerno.

Video je čak postao hit na društvenim mrežama, u komentarima se neki smiju te ironično tvrde kako Rice još uvijek čeka da mu netko “nabaci peticu”. Čak je i sam Rice na Twitteru objavio video, a Kane mu se zbog svega na kraju ispričao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.