Zajec saznao zadnji za biografiju: ‘Doveli su me pred gotov čin’

velimir zajec
Foto: snimka zaslona

Ponedjeljak je posljednji dan “crowdfunding” kampanje putem koje se može u pretprodaji kupiti biografija jednog od najvećih nogometaša u povijesti zagrebačkog Dinama Velimira Zajeca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Prezadovoljan sam tom brojkom prodanih primjeraka i ostvarenim ciljem ‘crowdfunding’ kampanje koja traje još danas. Mislim da je cijela kampanja stvorila tu emociju među brojnim dinamovcima, zabavila mnoge i vratila ih malo u neka lijepa, romantična vremena Dinamove povijesti, ali napravila knjizi iznimnu reklamu. Možda mi je stvorila i svojevrstan teret jer knjiga mora ostvariti očekivanja i opravdati povjerenje koje su mi mnogi dali svojim uplatama”, rekao je autor Sanjin Španović.

Velimir Zajec, legendarni kapetan Dinama iz sezone 1981/82., kaže kako je vjerojatno za knjigu saznao zadnji.

“Knjigu su mi Španović kao autor i moj prijatelj i dugogodišnji suradnik Milan Šulentić složili iza leđa. Nisam imao pojma da se knjiga radi, već je pola intervjua bilo gotovo kad se meni to priopćilo. Poput najboljih krilnih igrača doveli su me pred gotov čin i centrirali mi loptu koju nisam mogao ne zabiti”, rekao je Zajec.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.