Hoće li Ante Rebić i Zlatan Ibrahimović i iduće sezone nositi dres Milana?

Foto: fah

Ante Rebić ove godine igra fenomenalno, zabija za Milan, koji se polako primiče gornjoj zoni Seria A, izgledno je da će višestruki europski prvak i iduće sezone igrati u europskim kupovima, iako je Liga prvaka vjerojatno izgubljena. Hrvatski reprezentativac vratio se u pravu formu taman na vrijeme, kako za Milan tako i za hrvatsku reprezentaciju s obzirom na sve ono što je pred Vatrenima u predstojećim mjesecima, a kulminirat će ovog ljeta na Europskom prvenstvu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Direktor Milana, legendarni Paolo Maldini, otkrio je talijanskim novinarima kakvo je stanje s ugovorima trenutno najboljih igrača, Ante Rebića i Zlatana Ibrahimovića, čiji se povratak u Milan poklopio s eksplozijom hrvatskog reprezentativca.  Milan će produžiti ugovor Zlatanu Ibrahimoviću ako se klub plasira u Ligu prvaka dogodine, dok Ante Rebić sigurno ostaje na San Siru i iduće sezone s obzirom da je tako ugovorom utvrđeno.

“U Ibrinom ugovoru od šest mjeseci ubačena je klauzula prema kojoj se on automatski produljuje ako Milan osigura nastup u Ligi prvaka”, rekao je Maldini za Sky Sport Italia, nakon čega je dodao:

“Ako Milan to ne uspije, potpuno je prirodno i normalno da ćemo sjesti i razgovarati s njim. S Ibrom je uvijek moguć otvoreni razgovor. Da nije, ne bi ni došao ovdje.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako smo već spomenuli dolaskom Zlatana Ibrahimovića i Ante Rebić se igrački preporodio, iako je vjerojatnije da je Hrvat počeo zabijati jer je napokon dobio pravu priliku. Ne možete s klupe postizati golove. Podsjetimo, Ante je u Milan stigao iz Eintrachta iz Frankfurta, no, ako se nešto drastično ne promijeni i iduće sezone branit će boje jednog od najtrofejinijih europskih klubova.

“Rebić je na dvogodišnjoj posudbi s nama, tako da će sigurno biti ovdje i iduće sezone, a tek onda ćemo vidjeti što će se dogoditi”, rekao je Paolo Maldini o Rebiću, koji je zabio i sinoć, i to u remiju Milana na gostovanju kod Fiorentine. Šesti je to gol Rebića u sedam utakmica, ukupno sedmi u Milanu, šesti u Serie A.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.