Hoće li Nadal zaigrati na Olimpijskim igrama? ‘Pandemija nam je poremetila živote’

Foto: fah

Jedan od najboljih tenisača svijeta, Rafael Nadal, mogao bi propustiti nastup na predstojećim Olimpijskim igrama u Tokiju. Naime, Nadal još uvijek nije potpuno siguran, no i dalje razmatra mogućnost da propusti Olimpijske igre i to zbog pandemije koronavirusa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Ne znam još, nemam precizan odgovor, ali u normalnim okolnostima ne bih ni pomišljao da propustim Igre, jer mi je to natjecanje jako bitno. Međutim, u ovakvoj situaciji, nisam siguran”, rekao je španjolski tenisač te je dodao:

“Moram organizirati kalendar, u normalnoj godini znao bih sve već 1. siječnja, a sad moram biti fleksibilan. Pandemija nam je poremetila živote. Mi, tenisači, vodimo neobične živote, putujemo često u vrijeme neizvjesnosti, vjerujte mi da smo mnogo svjesniji problema oko koronavirusa”.

Podsjetimo, Nadal u srijedu započinje Masters u Rimu, nakon čega slijedi njegov najdraži turnir, Roland Garros, gdje je zapravo gotovo nepobjediv, pravi kralj crvene zemlje Pariza po broju osvojenih naslova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Glede Olimpijskih igara one počinju 23. srpnja, no u Tokiju je zbog pandemije također izvanredno stanje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.