Hoće li pokvariti susret odluke? Kiša i vjetar u Rijeci za vrijeme odlučujuće utakmice Hrvatske i Slovačke?

kiša
Foto: Fah

Hrvatska protiv Slovačke sutra na Rujevici od 20:45 sati igra odlučujuću utakmicu za plasman na Europsko prvenstvoVatrenima je i bod dovoljan za plasman. Utakmica između Hrvata i Slovaka igra se u Rijeci, a vremenska prognoza u najmanju ruku nije idealna. Prema pisanju riječkog Novog lista očekuje se jaka kiša.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Preduhitrilo vas je već puno navijača, svi žele čuti dobru prognozu, ali na njihovu žalost morala sam ih razočarati, kao i sve one koji se budu dalje raspitivali. U subotu se u vremenu odigravanja utakmice na Rujevici očekuje intenzivna kiša koja će se od sredine dana prema večeri pojačavati”, za Novi List potvrdila je meteorologinja riječkog Pomorskog meteorološkog centra Danijela Vlašić.

Moglo bi biti i vjetra. Dakle, uvjeti za igru, a onda pogotovo za momčad koja, poput Vatrenih, gaji tehnički nogomet, neće biti najbolji.

“Bit će i vjetra. Tijekom dana se očekuje slaba bura, a onda će opet početi jačati jugo, iako neće biti tako intenzivno kao u južnim krajevima. Dok kod nas stigne jugo, utakmica će već završiti”, zaključila je Danijela Vlašić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.