Horvat nakon poraza od Egipta: Nije sve još izgubljeno

Foto: fah

– Od početka nije bilo dobro, prelako su dolazili do našeg gola. Ništa nam nije polazilo za rukom, rekao je izbornik hrvatske rukometne reprezentacije Hrvoje Horvat za RTL nakon teškog poraza od Egipta na otvaranju Svjetskog prvenstva. Egipat je slavio 22-31 (12-16) u Husqvarna Gardenu u švedskom Jönköpingu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Kasnili smo u obrani, nismo bili dovoljno gusti. Kad smo na momente igrali dobru obranu primali smo golove s distance. Probali smo dignuti obranu, zarotirati golmana, nije ni to pomoglo. Zaslužena pobjeda Egipta, istaknuo je Horvat pa dodao: – Uvuče se u napad nervoza, kad ne stojiš kompaktno. Šanse koje smo izrađivali smo promašivali. Imamo dan-dva se resetirati i izvući do kraja. Nije sve još izgubljeno.

Utakmica protiv Egipta bila je izuzetno važna zbog prenošenja bodova u drugu fazu natjecanja. Hrvatskoj će za nešto više od prolaska prvoga kruga trebati potpuna preobrazba u nastavku natjecanja.

– Jako važna utakmica koja bi nam olakšavala daljini tijek prvenstva. Sad ćemo se morati čupati. Izgubili smo ne samo utakmicu, već i visokom razlikom, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.