Hrgović kritizirao protivnika, a navijačima poručio: “Geni kameni! Idemo dalje”

Foto: fah

Filip Hrgović noćas je došao do 14. profesionalne pobjede u karijeri nokautiravši u trećoj rundi dosad neporaženog srpsko-njemačkog borca Emira Ahmatovića. Hrvatski boksač kritizirao je suparnika jer nije bio na njegovoj razini.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Od početka sam osjećao da nije na mojoj razini, znao sam da je pitanje vremena kad će pasti. Zato nisam žurio u prvoj rundi, u drugoj je već bio na podu, a u trećoj gotov”, rekao je Hrgović nakon borbe.

“S ovakvim protivnicima nisam previše oprezan kad znam da me ne mogu ugroziti, zato primim nepotrebne udarce. Možda to nije pametno, ali tako je kako je. Protiv boljih protivnika i ja sam bolji. Zato želim borbu prije koje neću spavati 10 dana, onda ćete vidjeti pravog El Animala. Želim borbu na 10, 12 rundi, rat”, objasnio je Hrgović.

“Što sam naučio iz ove borbe? Ništa, isti sam. Ne mogu napredovati u ovakvim borbama, trebaju mi bolji protivnici za to. Ovakve i teže borbe imao sam prije 10 godina u amaterima. Trebam bolje protivnike da napredujem, učim, budem u drukčijim pozicijama. Tako boksač napreduje”, rekao je Hrgović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zatim je poslao poruku svojim navijačima u Hrvatskoj: “Geni kameni! Idemo dalje.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.