Hrgović se priprema i priželjkuje borbu u Hrvatskoj krajem ljeta

Foto: HRT

Boksač Filip Hrgović naporno trenira u Zagrebu i sprema se za idući meč. No tko će mu biti protivnik i gdje će se održati borba, zasad je nepoznato.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dvadesetosmogodišnji teškaš iz Dubrave nada se kako bise to moglo dogoditi vrlo brzo, i to u Hrvatskoj. U profesionalnoj boksačkoj karijeri Hrgović je zasad neporažen s 10 pobjeda.

– Dolazi vrijeme, ako Bog da, kad nitko neće imati odgovor na moj arsenal, ni Fury (Tyson Fury, op.a.) ni drugi. Veselim se velikim mečevima i velikim imenima, a zanima me samo jedno, borbe s najboljima, rekao je Hrgović.

– Trenutno nema dogovorena niti jedna borba na određeno razini. Naš primarni posao je što prije, još ovog ljeta, organizirati nešto. Pošto je Hrvatska po svim uslovima zemlja u kojoj se trenutačno najbolje nešto može organizirati, gledamo da krajem ovog ljeta odradimo jednu borbu u Hrvatskoj, kaže Hrgovićev menadžer Željko Karajica, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.