Hrgovićev menadžer: Njegov će se život promijeniti u narednim mjesecima

Foto: fah

Filip Hrgović nikako da dođe do borbe za naslov prvaka. No, prema riječima njegova menadžera Keitha Connollyja, to bi se uskoro moglo promijeniti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Stiže velika vijest u idućih tjedan i pol, imat će veliku borbu i postati prvak tijekom ove godine. Vidjet ćete o čemu se radi, stižu ogromne vijesti”, rekao je Connolly za Tru School Sports, pa odgovorio na pitanje što Hrgovića čini jednim od najboljih teškaša na svijetu:

“Ima odličnu bradu, snažnu desnu ruku i volju za pobjedom, što je možda i najvažnije. Njegova desnica je puno opasnija no što ljudi misle. Bit će zanimljivo vidjeti što će se dogoditi kad njome pogodi boksače poput Anthonyja Joshue, Daniela Duboisa ili Tysona Furyja.”

Connolly je govorio i o Hrgovićevoj pobjedi nad Zhangom, meču koji je odlučen sudačkom odlukom, s time da su mnogi smatrali da hrvatski borac nije dovoljno pokazao. “To je bila teška borba. Filipov otac je preminuo dva mjeseca ranije i njegova glava nije bila potpuno u igri. Pobijedio je unatoč tome, a zatim se vidjelo da je Zhang puno bolji boksač no što se mislilo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovo će biti velika godina za Hrgovića, stiže velika objava, njegov će se život promijeniti u narednim mjesecima. Bit ću šokiran ako do kraja ove godine ne bude imao pojas prvaka oko struka. Naravno, govorimo o pojasu IBF-a, koji mislim da će osvojiti narednih mjeseci.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.