Hrvatska deklasirala Iran! Sjajni Horvat i Ivić predvodili ‘Kauboje’ do treće pobjede!

U susretu 3. kola B skupine svjetskog prvenstva u Kataru hrvatska rukometna reprezentacija pobijedila je Iran s 41-22 (19-13) ostvarivši tako i treću pobjedu na natjecanju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za razliku od teško izborenih pobjeda protiv Austrije (32-30) i Tunisa (28-25) hrvatski rukometaši su protiv Iranaca pitanje pobjednika riješili vrlo brzo, u 22. minuti imali su prednost od 17-8, na poluvremenu 19-13, da bi nakraju došli do velikih 19 pogodaka razlike. Izbornik Slavko Goluža je iskoristio utakmicu s Iranom da odmori neke važne igrače, te da šansu onima koji su malo igrali, a svi hrvatski igrači koji su igrali, upisali su se u strijelce.

Najbolji strijelac Hrvatske na ovoj utakmici bio je Zlatko Horvat s 12 pogodaka, Igor Karačić i Ivan Slišković su imali po pet zgoditaka, dok je na vratima izvrstan bio Filip Ivić s čak 19 obrana. Kod Iranaca je najučinkovitiji bio Sajad Esteki s šest zgoditaka.

U utorak je dan odmora, a u susretu četvrtog kola hrvatski rukometaši će u srijedu igrati s Makedonijom koja je danas savladala Bosnu i Hercegovinu s 25:22.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

HRVATSKA: Alilović, Ivić; Vori 1, Horvat 12 (3), Duvnjak 3, Čupić, Bičanić, Gojun 1, Štrlek 3, Kopljar 2, Musa 2, Brozović 1, Stepančić 3, Karačić 5 (1), Ninčević 4, Slišković 5.

IRAN: Barkhordari, Heidarirad; Masaeli 2, A.Esteki 2, Sekenari 1, Kazemi 1, S.Esteki 6, Nadri 1, Abouei 1, Heydarpour 2, Rajabi, Sadeghi 1, Bijari 2, Karamian¸ Kiani 2, Alireza 1

SEDMERCI: Hrvatska 4 (4), Iran –

Tekst se nastavlja ispod oglasa

ISKLJUČENJA: Hrvatska 6 minuta, Iran 6 minuta

DVORANA: Duhail Handball Sports Hall

GLEDATELJA: 200

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.