Hrvatska novinarka među najboljima na 33. otvorenom prvenstvu novinara tenisača u Novigradu

Foto: Thinkstock

Hrvatska novinarka Ana Raić-Knežević je u paru sa Slovakinjom Mariom Kovačikovom pobijedila u konkurenciji ženskih parova na 33. otvorenom prvenstvu novinara tenisača koje je od 3. do 5. lipnja održano u Novigradu u Istri.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Domaćin ovog 33. otvorenog prvenstva novinara tenisača, što su ga organizirali Sekcija novinara skijaša Hrvatskog novinarskog društva i Skijaški klub novinara Slovenije, bio je teniski centar Hannes Zischka koji se nalazi u sklopu hotela Aminess Laguna i Maestral.

“U ovom teniskom centru već nekoliko godina održavamo naš turnir. U neposrednoj blizini dva hotela nalaze se 24 teniska terena. Zadovoljan samo što kolege novinari sve ove godine dolaze na tenisko druženje jer znaju da su dobri organizatori i odlični domaćini”, kazao je Danijel Popović iz Sekcije novinara skijaša Hrvatskog novinarskog društva.

“Ove godine došli su kolege iz Češke, Slovačke, Italije i Slovenije, te njihovi gosti. Kolege iz Skijaškog kluba slovenskih novinara pomogli su nam u organizaciji, a posebno zahvaljujem Podravci, Radenskoj, Studencu, Stelli Artois i Bek Pušnici koji su osigurali okrijepu za sudionike natjecanja,te Headu koji nas je također podržao”, dodao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U pojedinačnoj muškoj konkurenciji pobijedio je slovenski novinar Bojan Glavič, drugi je bio Slovak Pavel Kuška, a treći Dario Cavaliere, novinar iz Italije.

U pojedinačnoj konkurenciji žena pobijedila je Slovakinja Maria Kovačikova, druga je bila Lidija Kosi, novinarka iz Slovenije, dok je treće mjesto osvojila češka novinarka Zuzana Predigerova.

U parovima su pobijedili Darko Koren, slovenski novinar i Boris Štekr iz Slovačke, Glavič i Cavaliere bili su drugi, dok je treće mjesto osvojio par iz Slovačke Pavol Tolnay i Ludovic Jesenovac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U ženskoj konkurenciji parova pobjeda je pripala paru Ana Raić-Knežević i Slovakinja Maria Kovačikova, dok su drugo mjesto zauzele češka novinarka Zuzana Predigerova i druga Slovakinja Ingrid Chalupkova.

Održano je i natjecanje mješovitih parova. Pobijedio je slovački par Štekr-Kovačikova, drugi su bili Slovenci Glavič i Kosi, a treće mjesto osvojili su Evžen i Zuzana Predigerova, novinari iz Češke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.