Slovaci najuspješniji novinari-tenisači, Ana Raić-Knežević treća

Foto: fah

Prvog natjecateljskog dana na Međunarodnom novinarskom teniskom turniru, koji se od 4. do 6. lipnja održava u novigradskom teniskom centru Aminess Laguna hotela, najviše uspjeha u pojedinačnim konkurencijama imali su novinari-tenisači iz Slovačke, dok je od hrvatskih predstavnika najuspješnija je bila novinarka portala Telegram Ana Raić-Knežević.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Među ženama najbolja je bila Jana Janku iz Slovačke, drugo mjesto osvojila je Zuzana Prediger iz Češke, dok je hrvatska predstavnica Ana Raić-Knežević bila treća.

Muškarci su se natjecali u dvije kategorije. Među starijima je pobijedio Slovak Zoltan Karpati, a drugi je bio njegov sunarodnjak Ludovic Jasenovec. Treće mjesto pripalo je Darku Korenu, novinaru iz Slovenije.

U mlađoj muškoj kategoriji prvo mjesto osvojio je slovenski novinar Bojan Glavič koji je iza sebe ostavio dvojicu novinara iz Italije, Danielea Banvenutija i Daria Cavalierea.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Turnir organizira Sekcija novinara skijaša Hrvatskog novinarskog društva, što je dugogodišnja tradicija na početku ljeta kada novinari skijaši i njihovi gosti imaju priliku odmjeriti snage i u sasvim drugoj sportskoj disciplini.

“Drago nam je da smo ovo sportsko druženje uspjeli oživjeti prije nekoliko godina. Pokazujemo time osim našeg novinarskog i sportski duh koji krasi kolege koji dolaze na ova naša natjecanja. Iako je bit u druženju, prave borbe za svaki poen ne izostaju”, rekao je Danijel Popović iz Sekcije novinara skijaša Hrvatskog novinarskog društva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.