Hrvatska rukometna reprezentacija spremna za medalju na Olimpijskim igrama

Foto: Hrs

Hrvatska muška rukometna reprezentacija nastavlja s priprema za početak olimpijskog turnira i početak lova na novu olimpijsku medalju. Naime, hrvatski rukometaši brane broncu s prošlih Olimpijskih igara u Londonu.  Spomenimo kako je hrvatska rukometna reprezentacija jedina reprezentacija u momčadskom sportu naše zemlje koja ima dva zlata s Olimpijskih igara te jednu broncu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Posljednju trening provjeru izabranici Željka Babića imali su protiv Njemačke, reprezentacije koja je u zadnjih 13-tak godina često u završnicama velikih natjecanja, pa tako i prije 12 godina na Olimpijskim igrama u Ateni kada je Hrvatska svladala Njemačku u finalu.  No, vratimo se u Riju i samoj trening utakmici koja je bila zatvorenog tipa, Hrvatska je slavila 17:16.

Podsjetimo, Hrvatska će prvu utakmicu skupine A u Future Areni igrati 7. kolovoza u 14:30 sati po hrvatskom vremenu, a protivnik je Katar. Naravno, Hrvatska je favorit, no, protiv Katara treba biti oprezan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.