Hrvatska se sprema za Ukrajinu: Najviše dvojbi Dalić ima oko Rakitića

Foto: fah

Novi izbornik hrvatske nogometne reprezentacije imat će debi na klupi hrvatske nogometne reprezentacije u 20:45 sati. Hrvatska će pod njegovim vodstvom pokušati izboriti plasman u dodatne kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo u Rusiji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U vremenu otkad je izbornik Dalić je puno razgovarao s igračima i obavio jedan trening.

Mario Mandžukić će još jednom stisnuti zube za reprezentaciju i zaigrati. Na klupi bi utakmicu mogao početi Ivan Rakitić – s obzirom da u posljednje vrijeme nije baš u najboljoj formi igrao u reprezentaciji. Tako će od početka utakmice igrati Dejan Lovren (umjesto Mitrovića) i Milan Badelj (umjesto Brozovića).

Na golu se očekuje Subašić, ispred njega zaigrat će četvorka Vrsaljko, Lovren, Vida i Pivarić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatska bi tako mogla igrati u sustavu 4-2-3-1 gdje bi središnjicu terena držali Badelj i Modrić, ispred njih djelovali Rog, Kramarić i Perišić, a u špici Mandžukić.

Ako bi igrali s Rakitićem, onda bi igrali u 4-3-3 formaciji, a tu bi u veznoj liniji zaigrali Rakitić, Badelj i Modrić, a napadačku trojku sačinjavali Kramarić, Mandžukić i Perišić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.