Hrvatska slavila u gostima u prvoj utakmici kvalifikacija za SP!

Foto: fah

Hrvatska futsalska reprezentacija došla je do važne pobjede u gostima u prvom susretu dodatnih kvalifikacija za SP ove godine!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Izabranica Marinka Mavrovića napravili su fantastičan posao u Poljskoj u dvorani u Koszalinu. Dva puta su gubili, ali su se na kraju uspjeli vratiti i slaviti s 3-2.

Povela je Poljska već u trećoj minuti golom Szadurskog, ali onda Luka Perić uzvraća i zabija za izjednačenje.

Nesretna je zatim bila 10. minuta kad Kuraja posprema loptu u vlastitu mrežu za 2-1 za Poljsku, rezultat s kojim se otišlo na predah.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ali onda u drugom dijelu, šest minuta prije kraja Hrvati kreiraju preokret. Najprije Luka Perić u 34. minuti zabija za 2-2 svoj drugi gol, da bi David Mataja samo minutu poslije zabio za 3-2 i veliku pobjedu Hrvatske.

Tako je Hrvatska došla do gola prednosti i pred domaćim navijačima ima priliku potvrditi ovu pobjedu i plasirati se na SP prvi put nakon 2000. godine. Uzvratna utakmica igra se u Zagrebu 16. travnja u Draženovu domu od 19 sati.

SP održava se u Uzbekistanu od rujna do listopada ove godine, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.