Hrvatska zna protiv koga će igrati, brazilski izbornik objavio konačni popis

Izbornik brazilske nogometne reprezentacije Luiz Felipe Scolari objavio je popis od 23 igrača na koje računa na Svjetskom prvenstvu kojemu će Brazil biti domaćin od 12. lipnja do 13. srpnja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Scolari će u borbu za šesti naslov prvaka za Brazil, a prvi na domaćem terenu, krenuti s provjerenim snagama. Tako 18 od 23 igrača s popisa igra u europskim klubovima, a trojica od petorice onih koji ne dolaze iz Europe tijekom karijere su nastupali na Starom kontinentu (Julio Cesar, Fred, Jo). Jedini koji nisu igrali u Europi su dva vratara, Jefferson iz Botafoga i Victor iz Atletica Mineira.

Brazil će SP otvoriti 12. lipnja dvobojem protiv Hrvatske u Sao Paulu, a uz “karioke” i “vatrene” u skupini A igrat će još Kamerun i Meksiko.

REPREZENTACIJA BRAZILA:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vratari: Julio Cesar (Toronto), Jefferson (Botafogo), Victor (Atletico Mineiro)

Obrana: Marcelo (Real Madrid), Dani Alves (Barcelona), Maicon (Roma), Maxwell, Thiago Silva (oba Paris SG), David Luiz (Chelsea), Dante (Bayern), Henrique (Napoli)

Veza: Paulinho (Tottenham Hotspur), Ramires, Willian, Oscar (sva trojica Chelsea), Hernanes (Inter Milano), Luiz Gustavo (Wolfsburg), Fernandinho (Manchester City)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Napad: Bernard (Šahtar), Neymar (Barcelona), Fred (Fluminense), Jo (Atletico Mineiro), Hulk (Zenit)

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.