Hrvatski hokejaš Rosandić igra za Slovačku: Malo je novinarski bum oko mene, nisam to očekivao

mislav rosandić
Foto: snimka zaslona

Hokejaši Finske izborili su plasman u finale Zimskih olimpijskih igara nakon što su u prvom polufinalnom susretu u Pekingu pobijedili Slovačku 2:0. Bio je to izjednačen susret, na kraju su presudile sitnice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Ne znam što reći. Ljudi koji su gledali utakmicu svi su sigurno vidjeli da smo igrali na 100 posto i da smo fakat, fakat dali sve da bi pobijedili, da bi zabili taj jedan iznenađujući gol koji bi nas odveo u produžetak, ali Finci su taktički odigrali tako dobro defenzivnu utakmicu da nismo mogli zabiti jedan gol, rekao je hrvatski hokejaš Mislav Rosandić, koji nastupa za slovačku reprezentaciju.

U subotu u 14 sati Rosandić sa Slovacima igra za broncu protiv Švedske, koja je u također tijesnom polufinalnom dvoboju izgubila od Rusije nakon raspucavanja penala.

– Za nas je to velika utakmica. Nama bi to bila prva medalja s olimpijskih igara, to jest nama Slovacima. I dalje bi to bio jedan veliki uspjeh za hokejaški po broju igrača malu državu. Mi ćemo dati 100 posto da osvojimo i tu broncu, rekao je Rosandić koji je u središtu hrvatske sportske javnosti:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Malo je novinarski bum oko mene, nisam očekivao da će tako biti, ali drago mi je da nije Hrvatska na mene zaboravila, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.