Hrvatski izbornik nakon poraza od Srbije: ‘Pali smo junački, muški, dali smo srce i idemo dalje’

Foto: fah

Kako smo već pisali nakon drame po kiši i pljusku u Beogradu, u finalu Svjetske vaterpolske lige, hrvatska reprezentacija poražena je od domaćina Srbije 12:11. U jednom trenutku naši su vaterpolisti vodili tri razlike, bilo je to početkom druge četvrtine, nažalost, propustili su u tim trenucima slomiti protivnika i Srbija se vratila, štoviše, zabili su Srbi pet golova zaredom i drama se odvijala sve do samog kraja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon utakmice i, nažalost, poraza, izbornik hrvatske reprezentacije, Ivica Tucak, nije imao razloga za nezadovoljstvo, Hrvatska je igrala dobro, odlučile su tek nijanse. Bit će prilike, na redu je Svjetsko prvenstvo i Olimpijske igre.

“Teško vrijeme je bilo, ali kako nama tako i Srbiji kojoj čestitam na zasluženoj pobjedi. Imali smo ih, definitivno smo ih imali i to je ono što mi je u ovom trenutku žao. To su neke moje prve impresije. Kada smo trebali završiti posao, opustili smo se i upali u greške. Čestitam još jednom Srbiji na zasluženoj pobjedi. Ja sam zadovoljan igrom svojih momaka. Pali smo junački, muški, dali smo srce i idemo dalje, to je sport”, kazao je Tucak te se okrenuo onome što predstoji hrvatskoj reprezentaciji. Izazovi su veliki.

‘Nas sada čeka Svjetsko prvenstvo, ali i borba za Tokio. Biti ovdje prvi ili drugo ne bi bilo važno da ulog nije bio Tokio. I na Svjetsko prvenstvo idemo s istom ambicijom, biti bolji i izboriti mjesto na Olimpijskim igrama. Imamo dobru momčad i nemam što zamjeriti momcima, malo nesreće, malo onoga što odlučuje ovakve utakmice između ovakvih rivala, ali još jednom ponavljam, čestitam Srbiji na zasluženoj pobjedi”, rekao je poslije poraza izbornik Tucak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.