Srpski vaterpolist nakon finala Svjetske lige: ‘Svaka naša utakmica s Hrvatskom je luda na svoj način’

Foto: fah

Hrvatski vaterpolisti u nedjelju su u finalu završnog turnira Svjetske lige u Beogradu izgubili od Srbije sa 11-12 (3-1, 2-5, 3-1, 3-5). Tako je Srbija izborila nastup na Olimpijskim igrama u Tokiju sljedeće godine, dok će Hrvatska imati prigodu plasman na OI izboriti na sljedećim natjecanjima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon utakmice i nakon teške pobjede protiv Hrvatske, stigle su i reakcije iz srpskih redova, srpski vaterpolist Stefan Mitrović, bio je dosta korektan i iskren.

‘Svaka naša utakmica s Hrvatskom je luda na svoj način. Ova je definitivno bila bitna za nas jer smo igrali pred domaćom publikom i zato što smo se borili da izborimo vizu za Olimpijske igre u Tokiju. Uspjeli smo u tome. Ušli smo u susret s dosta pogrešaka, dosta stegnuto, ali pokazali smo po tko zna koji put zašto smo ekipa kakva jesmo. Branili smo i obranili titulu u Svjetskoj ligi, uspjeli smo napraviti preokret, pokazali smo da možemo. Hvala momcima što su mi ukazali povjerenje i što su ovdje sa mnom i hvala publici što nas je bodrila. Zaista smo osjetili tu energiju u bazenu”, rekao je Mitrović.

Što je srpskim vaterpolistima rekao njihov izbornik kod rezultata 4:1 za hrvatsku reprezentaciju?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

”Nije važno što nam je izbornik rekao pri rezultatu 1:4 za Hrvatsku, važno je da smo došli do pobjede. Očekuje nas Svjetsko prvenstvo tako da sada trebamo što prije odmoriti se što bolje možemo i za koji dan ponovno uskočiti u bazen, a vjerujte – to nije lako…”, zaključio je Stefan Mitrović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.