Hrvatski košarkaši se u izjavama ispričavaju za siromašnu partiju protiv Filipina

Dopustili smo Filipincima da dođu do šuta za pobjedu. Poraz bi nas psihički dotukao, bacio totalno dolje, priznao je Bojan Bogdanović. Hrvatski košarkaši su trebali 45 minuta teške muke kako bi u prvom dvoboju na Svjetskom prvenstvu u Španjolskoj svladali uporne i borbene Filipince sa 81-78.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Nakon dobrog početka u momčad se uvukla nervoza i evo kako je završilo. Dopustili smo Filipincima nakon prve četvrtine previše otvorenih šuteva, nismo zatvorili njihov napadački skok, a upravo smo o tome najviše razgovarali uoči utakmice. Pišu se dva boda, a ostalo treba zaboraviti. Već sutra nas čekaju Argentinci”, izjavio je za Hrvatsku televiziju Bojan Bogdanović, s 26 koševa najbolji strijelac Hrvatske.

“Ispričavam se svima kojima smo pojeli puno živaca. Na kraju je najbitnija pobjeda. Znali smo da ih nećemo razbiti sa 30 razlike, bili smo spremni na tešku utakmicu, ali ne baš tako tešku”, priznao je Damjan Rudež te dodao:

“Filipini su takva reprezentacija. Kad ima daš da se razmašu, kao što smo to mi napravili, kad uđeš u njihov ritam, onda nije lako s njima igrati.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najviše problema Hrvatskoj napravio je Andray Blatche, budući suigrač Bojana Bogdanovića u Brooklyn Netsima.

“Previše smo puštali Šarića, Žorića i Markotu da sami igraju protiv njega. Trebali smo više pomagati”, istaknuo je Bogdanović te najavio bolje izdanje Hrvatske protiv Argentine.

“Čeka nas drugačiji protivnik. Prigoni, Nocioni i Scola čine okosnicu momčadi. S njima ćemo više igrati “pet na pet”. Vjerujem da smo spremni nositi se s njima.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.