Hrvatski navijači okupirali Berlin: Pogledajte atmosferu u fan zoni

Foto: Narod.hr

Krenuo je natjecateljski dio Europskog prvenstva, a prvu utakmicu odigrale su Njemačka i Škotska 5:1. Hrvatska je na Euru smještena u skupini B, prvu utakmicu igrat će sutra u 18 sati protiv Španjolske, a potom joj slijede ogledi s Albanijom i Italijom. No, hrvatski navijači već su tamo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Donosimo fotografije i video iz fan zone u Berlinu, gdje se pjevalo, veselilo…

Mogle su se vidjeti brojne kockice i navijački rekviziti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Poseban doživljaj na Branderburškim vratima

Centralna Fan zona u Berlinu nalazi se ispred Branderburških vrata s kapacitetom do 125.000 navijača. Udaljena je oko devet km zračne linije od Olimpijskog stadiona.

Uokvirena najvećim nogometnim golom na svijetu, Brandenburška vrata bit će jedno od najpopularnijih mjesta za gledanje utakmica u Berlinu. Domaćini je već najavljuju kao “majku svih navijačkih milja”. Ovdje će se prenositi sve utakmice koje se igraju u Berlinu, sve utakmice njemačke reprezentacije i sve utakmice eliminacijskog kruga (od četvrtfinala nadalje).

Pored centralne, nalazi se i Fan zona Reichstag koja će raditi s kapacitetom do 10.000 navijača. Za razliku od zone kod Brandenburških vrata, ovdje će se prenositi svih 51 utakmica Europskog prvenstva. Program je upotpunjen DJ setovima, glazbom uživo, radionicama i još mnogo toga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.