Hrvatski protivnik Kamerun odigrao 2-2 s Njemačkom

U prijateljskoj nogometnoj utakmici u nedjelju u Moenchengladbachu Kamerun, koji se nalazi u skupini sa Hrvatskom na SP u Brazilu, odigrao je neriješeno sa Njemačkom 2-2.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Poveli su Kamerunci golom Eto’oa u 62. minuti, a Nijemci su izjednačili četiri minute kasnije pogotkom Thomasa Mullera. Pet minuta nakon njega Andre Schurrle je povećao na 2-1 za Njemačku, ali je onda u 78. minuti Choupo-Moting zabio drugi i izjednačujući gol za Kamerun.

Hrvatska SP otvara protiv Brazila 12. lipnja, sa Kamerunom igra 19. lipnja, a u zadnjem kolu protiv Meksika 23. lipnja.

U subotu je reprezentacija Meksika ostvarila je i drugu pobjedu na pripremama uoči Svjetskog prvenstva u Brazilu, nakon Izraela (3-0), porazila je i Ekvador sa 3-1. No, glavna vijest je teška ozljeda meksičkog veznjaka Luisa Montesa (28) koji je slomio nogu i propustit će SP.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rezultat:

Njemačka – Kamerun 2-2 (Müller (66), Schürrle (71)/ Eto’o (62), Choupo-Moting (78))

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.