Ćiro Blažević vratio Slobodu u Prvu ligu, euforija u Tuzli

Foto: fah

Ćiro Blažević opet proživljava dane kada ga svi slave, s tuzlanskom Slobodom vratio se u Premier ligu Bosne i Hercegovine. Pobjedom protiv Igmana iz Konjica 3-0 nogometaši tuzlanske Slobode rješili su sve dvojbe i posve se zasluženo vratiliu nogometnu elitu susjedne zemlje, iako je malo tko prije početka nastavka sezone u to vjerovao. Jer, Sloboda je prije nastavka prvenstva imala pet bodova zaostatka iza bihaćkog Jedinstva. Na kraju s dva boda prednosti je završila sezonu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Jako sam sretan mogu vam reći da smo prošli jedan mukotrpan put i ostaje mi čestitati cijeloj momčadi. Isto tako mom predsjedniku i svim njegovim kolegama jer su nas uistinu čestito pratili, baš kao što smo mi čestito osvojili naslov drugoligaškog prvaka. Jako sam sretan jer kraj je bio dosta težak. Vodimo dugo 1-0 i nikako da zabijemo taj drugi gol. U svakom slučaju, igrači su slušali doslovno sve ono što sam im rekao…, rekao je Blažević.

I nastavio:

Nikad mi teže nije bilo! I nikada se toliko nisam iscrpio i možda mi je zato ovo jedna od najdražih mojih pobjeda u karijeri. Nisam očekivao toliku euforiju i radost, ali je to duboko u meni izazivalo ponos. Bio sam jako jako sretan, jer ništa ljepše čovjeku nema kad konstatira da je i on nekim dijelom zaslužan za veselje drugih. To je uistinu bilo nezaboravno!.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na pitanje hoće li u sljedećoj sezoni i dalje voditi Slobodu, u prvoligaškom društvu, Blažević priča:

– Imati ću imati razgovor sa predsjednikom. Treba se vidjeti šta on misli, on je ipak najvažniji čovjek. O njemu imam samo riječi hvale, jer je to jedan dobar i veliki čovjek. Moramo vidjeti hoće li se napraviti novi iskorak, a da bi se on napravio neophodno je dovesti pojačanja. Po mom mišljenju trebaju nam tri nova igrača. Dovoljna su tri, ako su pravi. Među njima sigurno mora biti jedan kvalitetan organizator igre. Moramo dobro paziti koga ćemo dovesti kao pojačanje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.