Hrvatski rukometni reprezentativac Luka Cindrić prešao iz Kielca u Barcelonu

Foto: fah

Hrvatski rukometni reprezentativac Luka Cindrić prešao je iz poljskog Kielcea u španjolskog prvaka Barcelonu, rekao je Barcelonin trener Xavi Pascual.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Da, doveli smo ga, no o tome ćemo govoriti nakon ovog vikenda kada nam prođe Final Four”, rekao je Pascual za katalonsku radijsku postaju RAC1 a onda je to ponovio i novinarima u Kölnu.

Ondje će Barcelona u subotu igrati polufinalnu utakmicu Lige prvaka protiv makedonskog Vardara.

Cindrić, 25-godišnji srednji vanjski igrač, ima s Kielceom ugovor do ljeta 2021. godine no zatražio je odlazak. U Barceloni na poziciji srednjeg vanjskog igraju islandski igrač Aron Palmarsson i 38-godišnji španjolski igrač Raúl Entrerríos. Entrerríos bi iduće sezone trebao završiti igračku karijeru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Predsjednik poljskog kluba Bertus Servaas prošli je tjedan bio potvrdio da je Cindrić na korak do odlaska u Barcelonu.

„U svojoj ekipi ne želim imati igrača koji ne želi igrati za Kielce. Pregovori su gotovo završili“, bio je rekao Servaas za internetsku stranicu Stregspiller specijaliziranu za rukomet.

Demantirao je novinske napise prema kojima bi transfer iznosio 4 milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

„Da mi je netko za njega ponudio taj iznos, ja bih ga osobno idući dan posjeo na avion. U ovim trenucima, u rukometu, najveći iznosi su od 1,5 milijuna eura do 2 milijuna eura. Sve ostalo je montaža medija“, rekao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.