Hrvatsko finale u Muenchenu: ATP Muenchen: Dodig i Ram protiv Mektića i Peye za naslov

Foto: fah

Hrvatski Davis Cup reprezentativac Ivan Dodig i Amerikanac Rajeev Ram probili su se u finale konkurencije parova na ATP turniru u njemačkom Muenchenu, gdje su u subotnjem polufinalu sa 6-1, 6-3 nadigrali njemački Davis Cup dvojac Puetz – Struff.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dodigu i Ramu je ovo prvo zajedničko finale u kojem će za suparnike imati Zagrepčanina Nikolu Mektića i Austrijanca Alexandera Peyu, koji su još u petak u polufinalu izbacili najbolji svjetski par, Brazilca Mela i Poljaka Kubota.

Ivan Dodig je u paru s Nikolom Mektićem donio našoj reprezentaciji važan bod u četvrtfinalnom dvoboju protiv Kazahstana u Varaždinu, a u nedjelju će protiv njega pokušati osvojiti deseti ATP naslov u paru. Šest ih je osvojio s Marcelom Melom, dva s Marcelom Granollersom, a jedan s Matom Pavićem.

Mektić i Peya su ove godine osvojili naslov u Marrakechu, a izgubili finala u Sofiji i Rio de Janeiru. Osim s Peyom, Mektić je 2017. osvojio dva naslova s Brianom Bakerom te je u potrazi za svojim četvrtim pobjedničkim trofejem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nedjeljno finale u konkurenciji parova na ATP turniru u Muenchenu na rasporedu je u 12 sati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.