Hrvatsko skijanje ima budućnost: ‘Bilo je pitanje vremena kad će se ovo dogoditi’

Foto: fah

Zahvaljujući sedmom mjestu Istoka Rodeša, 15. mjestu Mateja Vidovića i 20. poziciji Eliasa Kolege na desetom izdanju sljemenskog slaloma na Crvenom spustu, hrvatsko skijanje po prvi je put imalo trojicu slalomaša među osvajačima bodova u Svjetskom kupu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ivica Kostelić, pomoćni trener naših skijaša, nikad nije slavio pred domaćom publikom, no on se nada da netko od mladih skijaša bude.

“Treba im čestitati svima od reda. Istok je odskijao dva samouvjerena laufa, Vidoviću koji je također bio odličan, ali i Kolega koji je bodovima pomogao ekipi”, rekao je Ivica, prenose 24sata.

“Svi mogu biti zadovoljni, naravno svatko će pronaći nešto za napredak u svojoj vožnji. Neću reći da ove postave nisu odgovarale našim momcima koji bolje skijaju u kompliciranijim postavama, ali i danas su bili dobri u jednostavnima. Kad se gleda sa strane, svi su skijali dobro i rezultati su takvi pa moramo biti zadovoljni”, poručio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Atmosfera u reprezentaciji je odlična.

“Jučer su se zafrkavali i to je meni bio signal da su opušteni. Iskazali su se pod pritiskom vlastite publike, ponavljam drago mi je da se to dogodilo ovdje, a ne negdje drugdje pa i oni mogu psihički napredovati. Ne radi se samo o dobrom skijanju nego i ispunjavanju očekivanja okoline”, zaključio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.