Hvalospjevi Modriću nakon pobjede: On je iz druge galaksije

modrić modriću
epa09725953 Real Madrid's Luka Modric in action during the Spanish King's Cup quarter final soccer match between Athletic Bilbao and Real Madrid in Bilbao, northern Spain, 03 February 2022. EPA/Miguel Tona

Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije i igrač Real Madrida Luka Modrić odigrao je još jednu fantastičnu utakmicu u španjolskoj La Ligi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hvalospjevi na igru Modrića u 36. godini nakon utakmice nisu prestajali, pa je tako Casemiro rekao: “Čast je igrati s Modrićem. Pazi na sebe, pravilno trenira i marljivo radi. Uživat ćemo u njemu još dugo vremena”.

“Poručio sam mu da zabije gol. Odgovorio mi je: “Hvala ti. Pokušat ću to napraviti”,”, rekao je Predrag Mijatović, bivši igrač Reala.

Hvalio ga je i trener Carlo Anchelotti: “On je jedan od naših najvažnijih igrača. Odigrao je najbolju utakmicu u sezoni.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Marca je jako lijepo pisala o Modriću.

“On je iz druge galaksije. Ima 36 godina i ovako igra. Njegov fantastičan gol, kojeg je zabio nakon što je u prazno poslao Davida Silvu trzajem bokovima, podigao je na noge Bernabeu koji je skandirao njegovo ime. Plakat će na dan kada ode. Još nije potpisao produljenje ugovoa, ali jasno je da će to uskoro učiniti. Hrvat se zaslužuje umiroviti u Madridu kad god to želi”, opisao je španjolski list Modrićevu utakmicu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.