I dok Vučić najavljuje policijski sat u Srbiji, Novak Đoković boravi u BiH i traži novčanu odštetu za tenisače ako se otkažu turniri u SAD-u

Foto: fah

Srpski tenisač Novak Đoković i dalje je aktivan. Nakon cirkusa i fijaska s Adria Tourom trenutačno najbolji tenisač svijeta, dok predsjednik Srbije i tamošnji diktator, Aleksandar Vučić, najavljuje policijski sat u borbi protiv koronavirusa, a prosvjedi tresu neke gradove u spomenutoj zemlji, boravi u Bosni i Hercegovini.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Đoković je trenutno zaokupljen nastavkom sezone i brigom za odštetu ako tog nastavka neće biti kako je najavljeno. Naime,  ATP turnir u Washingtonu, kao i niz turnira koji bi se trebali održati uoči US Opena (31.kolovoza – 13. rujna) pod velikim je znakom pitanja, a Đoković traži novčanu naknadu za igrače ako se otkažu turniri u SAD-u. Zanimljivo, tenisači koji su s koronavirusom sudjelovali na regionalnom turniru u Zadru nisu platili odštetu Zadranima, iako je cijeli Zadar dobio u svjetskim medijima negativan publicitet zbog korona partyja u spomenutom prekrasnom hrvatskom gradu na Jadranu.

Podsjetimo, sva su teniska natjecanja u ožujku prekinuta zbog pandemije koronavirusa, tenis se nije igrao nigdje, osim u ”ovoj regiji”, u organizaciji Đokovića, Gorana Ivaniševića, a u čemu je, nažalost, sudjelovao i Hrvatski teniski savez.

Zbog loše situacije u SAD-u u kontekstu korona pandemije čelni ljudi ATP-a i igrači su se dogovorili da se konačna odluka o nastavku sezone donese koncem srpnja. Vijest istog sadržaja objavila je i Marca, a isti izvor piše da je prvi čovjek Sindikata igrača i prvi reket svijeta Novak Đoković zatražio da se svim tenisačima nadoknade troškovi putovanja u SAD ako turniri budu otkazani u posljednjem trenutku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako smo već spomenuli od jučer Novak Đoković, koji je prebolio koronavirus, boravi u BiH, pritom je posjetio Sarajevo i Visoko i tamošnje piramide.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.