I Kevin de Bruyne smatra da je s obitelji prebolio koronavirus: ”Trajalo je dugo, osam ili devet dana, zadnja dva tjedna smo stvarno dobro”

Foto: fah

Belgijski reprezentativac Kevin de Bruyne igrao je vrlo dobro u sezoni koja je privremeno prekinuta zbog pandemije koronavirusa, no, to nije previše pomoglo njegovom Manchester Cityju, koji zaostaje više od dvadeset bodova iza Liverpoola u prvenstvu Engleske. De Bruyne jedan je od kandidata za Zlatnu loptu, međutim, pandemija opasnog virusa promijenila je prioritete i mnogi uglavnom razmišljaju kako kroz pandemiju proći što bezbolnije. Podsjetimo, u Velikoj Britaniji je koronavirusom zaraženo preko 110 000 ljudi, preminulo ih je što izravno, što neizravno, od posljedica korone oko 15 000 ljudi.  Ipak, bez obzira na sve, dojam je kako pojavom Sunca, lijepih dana i približavanjem ljetnih mjeseci pandemija jenjava. Kad će se nastaviti sportska natjecanja, pa onda i Premierliga, zasad se ne zna, navodno najranije u svibnju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mnogi sportaši preboljeli su bolest, a jedan od onih koji je uvjeren u to je i već spomenuti Kevin de Bruyne, iako nema nikakve potvrde, osim vlastitog osjećaja, za takve tvrdnje. Naime, belgijski nogometaš misli da su se on i njegova obitelj zarazili koronavirusom na početku obvezne izolacije pučanstva u Velikoj Britaniji. Bolest su navodno preboljeli u svom domu u Manchesteru, no, nitko ih nije testirao te za takvu tvrdnju nema dokaza.  Nažalost, posljednjih tjedana, u jeku opće histerije, mnogi simptome obične prehlade ili sezonske gripe pripisuju koronavirusu, pa čak ako ih nitko nije testirao tvrde kako su preboljeli opasnu bolest.

 “Krenulo je na početku, odmah nakon što je u Velikoj Britaniji proglašena karantena i trajalo je dugo, osam ili devet dana” izjavio je De Bruyne za Sky Sports, nakon čega je opisao što se u njegovom domu tih dana događalo.

Počelo je s našim malim sinčićem, zatim sa starijim sinom, pa s mojom suprugom i konačno sa mnom. Ne mogu tvrditi da smo imali koronavirus jer nas nitko nije testirao, ali činjenica je da smo imali simptome i da je zaraza prelazila s jednog na drugog člana obitelji u izolaciji.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sve se ipak smirilo i De Bruyne tvrdi kako se zajedno s obitelji navikao na život u izolaciji:

“Srećom, preboljeli smo to i izvukli smo se. Zadnja dva tjedna smo stvarno dobro. Štoviše, navikli smo se na život u izolaciji i stekli rutinu u njoj.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.