Iako u Srbiji demantiraju Bojan Knežević i dalje po svome: ‘Briga me za reakcije, to je moj život’

Foto: Snimka zaslona

Mladi nogometaš Dinama, trenutno na posudbi u Lokomotivi, Bojan Knežević, navodno je zanimljiv ”Fudbalskom savezu Srbije”, mogao bi, kako sam tvrdi, zaigrati za seniorsku reprezentaciju Srbije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, u razgovoru za Sportske novosti bivši kapetan juniorske reprezentacije Hrvatske rekao je kako su ga zvali iz FSS-e i pokazali zanimanje, navodno ga je osobno zvao predsjednik tamošnjeg Saveza, kontroverzni bivši tjelohranitelj Aleksandra Vučića, Slaviša Kokeza.

Srbijanski mediji demantirali Kneževića i Sportske novosti: ‘Nismo zvali mladog hrvatskog nogometaša, niti nam treba u reprezentaciji…’

No, srbijanski mediji, kako smo već pisali, pozivajući se na svoje izvore u FSS-u, demantirali su tvrdnje samog Kneževića, ali i napise hrvatskih medija, uz tvrdnju kako mladi nogometaš sam sebe nudi Srbiji. Primjerice ozbiljniji Blic i  Vučićev tabloid Informer eksplicitno su pisali kako Kneževića nitko nije zvao te da ih on trenutno ne zanima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Međutim, tome unatoč Knežević na posustaje, opet se pojavio u medijima, ovog puta na portalu 24 sata te je bio još jasniji nego ranije, kada je poručio da bi mogao zaigrati za Srbiju, iako mu je Hrvatska, kako tvrdi, prvi izbor.

Neki tvrde, i to ne samo u srbijanskim medijima, da si zapravo mladić nabija cijenu uoči Eura za mlade u Italiji te pokušava izvršiti i pritisak na izbornika Vatrenih Zlatka Dalića. Naime, Knežević je igrao za hrvatsku juniorsku reprezentaciju, ali sve dok ne zaigra u dresu A selekcije ima pravo igrati za Srbiju.

”Sve je to još li-la, ne mogu u postocima reći koliko sam blizu. Spreman sam i na negativne reakcije okoline, ali to me ne zanima previše, to je samo moja odluka i moj život”, rekao je za portal 24 sata Bojan Knežević. Zanimljivo, u kratkom razgovoru za portal 24 sata Knežević se nije osvrnuo na napise srbijanskih medija, a kao trebao bi zaigrati za njihovu nacionalnu momčad.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na pitanje je li razgovarao s HNS-om ili izbornikom mlade reprezentacije Hrvatske Nenadom Gračanom Bojan Knežević je odgovorio: ”Nisam. Spreman sam na razgovor s njima, ali samo ako oni iniciraju. Svjestan sam kolika je kvaliteta naše mlade reprezentacije, koliko sjajnih veznih igrača imamo, a ako Gračan nazove, sigurno ga neću odbiti.”

Sve što se zadnjih sati događa oko Bojana komentirao je i tata Žarko.  Ukratko, podržat će odluku svog sina ma kakva god ona bila.

”Ja se u sinovu odluku neću petljati, poštovat ću je. Što bih ga ja trebao nešto nagovarati?! Nemam putovnicu Srbije, ali sam pravoslavac i mogu je dobiti. Oni to očito znaju. Bojana nisu zvali bez razloga”, rekao je tata Knežević.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.