Ibrahimović: Nisam navikao na šesto mjesto, pa ja od 2004. samo jednom nisam bio prvak!

Foto: fah

Zlatan Ibrahimović u razgovoru za Daily Mail stao je u obranu Josea Mourinha, ali i rekao da bi sam bio razočaran čak i ako Manchester United završi među prva četiri.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Mislim da Mourinho izvlači maksimum iz momčadi koju ima, 200 posto sam siguran. Da smo dovoljno dobri da budemo vodeći na tablici, i bili bismo vodeći. On i dalje ima onaj pobjednički mentalitet, to je nešto što ne možete izgubiti ili naučiti, ili jeste ili niste”, rekao je.

“Poznajem ga jako dobro, izravan je, pogleda te u oči i kaže ti ako si sranje. I meni se dopada takav pristup. Šalje ti poruku da razmišlja i da je šef, da odlučuje i kontrolira situaciju. Ja pripadam starijoj generaciji igrača u kojoj je tako bilo”, dodao je.

“Čak i ako završimo među vodeća četiri, bit će to razočaranje jer zadnji put prvak nisam bio 2012. s Milanom, kada smo bili drugi. A zadnji put prije toga s Ajaxom 2003.! Nisam navikao biti peti, šesti…”, ističe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“To mi je nešto novo, situacija iz koje učim. Moje igre? Radim ono što radim svake godine, samo što neki ljudi to neće prihvatiti i priznati jer to ne radim na njihovom terenu”, zaključio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.