Ide li Niko Kranjčar četvrti put u karijeri kod omiljenog trenera?

Foto: Twitter/Rangers

The Sun piše da bi Niko Kranjčar mogao po četvrti put u karijeri zaigrati za neki klub pod vodstvom Harryja Redknappa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Redknapp je odveo Birmingham do dvije pobjede u tri pobjede na klupi tako da je opstanak siguran.

Sada žele nova pojačanja, a iko Kranjčar je prema kladionicama jedan od favorita. Podsjetimo kako je Redknapp Kranjčara trenirao u Portsmouthu, Tottenhamu i Queens Park Rangersima.

Kranjčar trenutno ne igra zbog ozljede križnih ligamenata koljena, a posljednju utakmicu za Glasgow Rangerse s kojima je ugovorno vezan do kraja sljedeće sezone je odigrao u listopadu prošle godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.