Igor Bišćan zadovoljan igrom svojih igrača: ‘Čeka nas težak zadatak, moramo ginuti kao i ovdje’

Rijeka, 8.8.2019 - Prva utakmica 3. kola kvalifikacija za nogometnu Europsku ligu Rijeka - Aberdeen na stadionu na Rujevici. Na slici trener Rijeke Igor Bišæan. foto HINA/ Miljenko KLEPAC/ ua

Nogometaši Rijeke u prvoj su utakmici 3. pretkola Europske lige kao domaćini na Rujevici svladali škotski Aberdeen sa 2-0 (0-0). Strijelci za visoku prednost Riječana pred uzvrat bili su Mirko Antonio Čolak iz kaznenog udarca u 62. minuti i Robert Murić u 88. minuti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Sigurno da sam zadovoljan nakon pobjede. Čeka nas težak zadatak u Škotskoj protiv momčadi koja će na domaćem terenu imati drugačiji mentalitet. Ovo je lijepa prednost tako da nismo od prve minute pod velikim pritiskom, ali ako ne budemo spremni na borbu kao ovdje i ginuti kao ovdje onda neće biti dobro”, rekao je nakon europske pobjede strateg Rijeke Igor Bišćan, pišu 24sata.

“Razmišljali smo o tome da nešto moramo prilagoditi, ali nemamo previše izbora. Nemamo gabarite kao oni, ali dobro smo se ‘prilagodili’ svi do jednog dečki su ispunili moje zahtjeve, nametnuli se i ovo je njihova pobjeda. To trebamo napraviti i u Škotskoj”, poručio je.

“Morate jako dobro poznati svoje igrače i ja vjerujem da ih dobro poznajem. Poklopilo se, sretni smo zbog toga, ali ponavljam, moramo biti spremni na žestokih 90 minuta u Aberdeenu”, zaključio je Bišćan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.