Igor Štimac nije kritizirao suca, posebno izdvojio jednog Dinamovog igrača: ‘Nažalost, bio je najbolji pojedinac’

Foto: Snimka zaslona

Dinamo je poražen od Benfice 3:0, te je ispao i Europske lige. I dok su mnogi kritizirali suca Aytekina, Igor Štimac na Arenasportu komentirao je drugačije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Ne bih ja upirao prstom u suca. Mislim da je sudio prilično dobro. Stojanović je zasluženo isključen, to se ne radi u ovakvim utakmicama. Bio je onaj žuti Petkoviću što nije postojao. Kazneni udarac? Prije nije bio nego jest”, poručio je.

“Čestitam Dinamu na fenomenalnoj sezoni koju je imao. Nije imao razinu prijašnjih izdanja, protivnik nije bio dopadljiv, nije specijalno ugrozio Dinamo osim dalekometnim udarcima. Vidjelo se koliko nedostaju Ademi i Šunjić. Njihovo neigranje je omogućilo Benfici kontinuirani pritisak”, ispričao je.

Posebno je izdvojio Dominika Livakovića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Bio je sjajan, sve one golove uglavnom možete pratiti samo pogledom. Nažalost, Livaković je bio najbolji pojedinac i imao je najviše posla”, zaključio je Štimac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.