Igrači Dinama: ‘City je jedna od najboljih ekipa na svijetu, dali smo sve od sebe’

Zagreb, 11.12.2019. - Utakmica 6. kola grupne faze natjecanja nogometne Lige prvaka Dinamo - Manchester City. Na fotografiji Bruno Petkoviæ. foto HINA/ Damir SENÈAR/ lsd

Nakon ispadanja iz Europe Arijan Ademi je bio na rubu suzu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Teška večer. Ispali smo iz Europe. Sretan sam što sam dio ove ekipe, sjajna skupina ljudi, šteta velika, ali sljedeće godine bit će bolje. Dobro smo krenuli na startu, šteta. Dva igrača su nam ležali, oni su to iskoristili i zabili. Znamo što je City iako smo se mi nadali da možemo nešto napraviti, ali pokazali su klasu”, rekao je.

“Bilo je sve odlično, nema se što reći za ovo. Šteta za Šahtar doma, ali nema se što reći, bio sam sretan što sam bio dio ove ekipe. Hvala navijačima, dobro su nas bodrili”, zaključio je kapetan.

Teško je bilo i Dominiku Livakoviću.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Mi smo ponosni na ovo što smo napravili, nije nas nagradilo, Atalanta ide dalje. Možda bude bolje iduće godine. Prelomilo se u drugom poluvremenu, taj drugi i treći gol, kvalitetni igrači i nije bilo lako protiv njih.”

Najviše je pogođeno izgledao Bruno Petković.

“City je jedna od najboljih ekipa na svijetu, dali smo sve od sebe. Teško nam je nakon ovog šoka. Tužni smo zbog svega što smo imali prije. Ali idemo dalje…”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.