Igrači Marsonije pomolili se za neprežaljenog suigrača Brunu Bobana

Foto: facebook

Nakon smrti Brune Bobana, koji je preminuo od zatajenja srca prošlu subotu, za vrijeme utakmice protiv Slavonije u Trećoj HNL Istok, nogometaše Marsonije čeka nastavak sezone bez suigrača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prije današnjeg treninga momčad se okupila na mjestu gdje je preminuo i pomolila se.

“Danas su nogometaši Marsonije odradili prvi trening nakon što su se jučer u Velikoj oprostili od svog suigrača Brune Bobana. Prije samog treninga trener Špehar sa svojim pomoćnikom Labakom poveo je igrače na mjesto na kojem je zauvjek prestalo kucati srce Brune Bobana. U dugoj i dubokoj tišini svatko se u sebi pomolio za nikad neprežaljenog suigrača koji je u vrlo kratkom vremenu po dolasku u Marsoniju jako dobro prihvaćen od svih. Igrači i treneri okružili su mjesto na kojem su i dalje lampioni te su još jednom odali počast Bruni Bobanu bez kojeg moraju dalje. U subotu ih čeka gostovanje kod probuđenog Belišća i bit će iznimno teško igračima nakon svega pogotovo psihološki odigrati taj susret. Špehar mora pronaći način kako igrače motivirati te da do kraja prvenstva igraju sve utakmice za Brunu Bobana. U tajništvu kluba danas je otvorena Knjiga žalosti u koju se svi koji to žele mogu upisati svaki dan u vremenu treninga seniorske ekipe, a to je svako poslijepodne. Knjiga za Brunu Bobana bit će otvorena sve do 7. travnja kada Marsonia igra domaću utakmicu protiv Međimurja.”, objavio je Josip Šebalj na FB.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.